Cégbemutatás

A Bólyi Csemetekert Kft. a Baranya megyei Bóly város határában 79,8 ha-on gazdálkodik. Fő tevékenységi területei az erdészeti szaporítóanyag termesztés, kereskedelem, maggyűjtés, illetve forgalmazás, melyek mellett erdőtelepítéssel, erdőműveléssel, erdőápolással, kerttervezéssel, valamint parképítéssel is foglalkozik. Cégünk az elmúlt öt év során a Dél-Dunántúli régió egyik vezető magán csemetekertjévé fejlődött.

Vásárlóink igényeinek kielégítése érdekében az általuk kínált növények választéka széles: az egyéves magágyi csemete mellett az alávágott kétéves, az iskolázott, valamint a dugványról nevelt szaporítóanyagok egyaránt fellelhetőek. Cégünk legfőbb törekvése a termelési biztonság magas szintjének fenntartása, ami mennyiségi, méreti, valamint minőségi szempontból stabil, kiszámítható kínálatot jelent.

A termelési tapasztalatok, a képzett szakemberek, a csemetekert korszerű öntöző-rendszere, gépi és technológiai bázisa, illetve a termelési rendszer állandó fejlesztése a magunkkal szemben támasztott követelmények teljesítésére megfelelő garanciát nyújt.